Marvin

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Jeho foter, to je lotor

Na tento film som čakal dlho, a dočkal som sa. Rozhodne najlepšie zainvestovaných tristo korún za posledné mesiace.

V poslednej dobe chodím do kina docela často, napriek tomu, že sa rozhodne nejedná o lacnú záležitosť. 140 korún lístok (chvalabohu, že som aspoň diaľkový študent) plus 150 popcorn s kolou. Tri kilá. Len tak.

Poväačšine prídem do kina so skvelou náladou a chodím z neho naštvaný. Vyhodiť tristo korún za otrasný film považujem za prepych. Napriek tomu, že tristo korún je veľmi malá suma. V piatok sa mi však podarilo odísť z kina s ešte lepšou náladou, než s akou som do neho prišiel.

Film "Jeho foter, to je lotor" patrí k najlepším inteligentným komédiám, aké som kedy videl. Je rovnako zábavný ako jeho predchodca, humor je konštantný počas celého filmu, teda zábava od začiatku až do konca.

Gaylordova smola z prvého dielu sa preniesla aj do dielu druhého, pomáhajú mu s ňou jeho skvelí rodičia. Otec právnik (má za sebou celé dva prípady) a matka poradkyňa v sexe. Oproti nim agent CIA (jeho svokor), ktorý chce pre svoju dcéru to najlepšie a hlavne chce, aby diaťa z jeho rodiny bolo inteligentné a nie nejaký slabý článok reťaze.

Takže, ak ste film nevideli, rozhodne prestaňte čítať, nájdite si dátum a čas, kedy vo vašom okolí film premietajú a hor sa naň. Bránicu si totiž natrápite dosítosti...


Film | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014