Marvin

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako nás policajti majú za blbcov

Vrcholne neznášam, keď sa niekto snaží zo mňa spraviť blba. Bohužial, najčastejšie sa o to snažia policajti...

Pri jazde vozidlom trpím. Nie tým, že by som nevedel šoférovať, alebo nebodaj tým, že ma to nebaví. Baví. A snáď aj viem šoférovať. Trpím však pocitom, že ma raz načapá radar.

Mám však silnejúci pocit, že to nie je až také možné. Usvedčujú ma v tom najmä fakty, že policajti sú natoľko nekreatívny (alebo blbí), že:

  • už niekoľko rokov stávajú s radarmi na tých istých miestach (karlovka, husákova odbočka, výjazdy z podjazdov, panónska cesta, rusovská cesta, lafrankoni ...)
  • stále jazdia na tých istých vozidlách
  • ani trochu sa nesnažia zamaskovať "bradavicu" na čelnej maske
  • na maskovanie používajú (tiež už niekoľko rokov) záclonky s logom Generali (biela oktávia), prípadne fólie na všetkých sklách (modrá, zelená fábia) napriek tomu, že im musí byť jasné, že ich každý prekukne, lebo žiadne súkromné vozidlo nesmie mať fólie na bočných predných sklách, tobôž nie na čelnom skle

Z toho celého mám pocit, že si zo mňa tí policajti snáď robia srandu. Nie že by mi vadilo, že ma ešte nepokutovali (za rýchlosť), to nie. Ale to ich fakt tých pár cezpolných (mimobratislavčanov) dokáže držať v tej obrovskej naivite? Alebo si z nás ozaj robia srandu, či nás považujú za blbcov? To si neuvedomujú, že za blbcov sú oni sami?

A čo myslíte vy? Mám to brať osobne?


Ľudská blbosť | stály odkaz

Komentáre

  1. nemusis to brat osobne,
    staci interpersonalne :) Ale vazne, mna s..e, kde su policajti, ked sa v sobotu poobede ci v nedelu prehanaju po dialniciach kamiony. A kde su policajti, ked na Sancovej kazde rano v najvacsej spicke masiarske auta vykladaju tovar do miestneho maleho masiarstva. Par metrov pred krizovatkou s Racianskou smerom od mesta je upchaty jeden pruh a nikomu to nevadi. Okrem tych tisicov vodicov, co sa musia vyhybat do jedneho pruhu. Policajtom to fakt nevadi.
    publikované: 22.02.2005 18:46:08 | autor: bowden (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. to bowden
    svata pravda. takisto ked sa stane havaria. bratovu frajerku naburali v poluse v garazi. cakala 6 (slovom sest) hodin...

    ale to, ze nie su tam kde treba asi treba chapat, zrejme premyslaju, kam do riti este maju napchat tie svoje radary, ako keby sme si ich aj tak nevsimli...
    publikované: 22.02.2005 20:49:38 | autor: Marvin (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014